Cat de cinstiti sunt barbatii …

Cand am dat de scrisoarea asta pe net am zis ca trebuie sa ma leg cumva de ea si pe blog caci prea se imbina cu multe lucruri de care vroiam sa va mai povestesc. Si cum am gasit inca ceva de care sa o leg, uitati-le cu observatiile mele acide de rigoare:

divorceletter0

Acuma pe langa faptul ca e putin exagerata faza, pot zice ca, pe de o parte, tipul e gagicar mare. Dar totusi de apreciat ca tine la relatie si respectiv la telecomanda lui 😛 . Deci va dati seama, unul din lucrurile de care se plang (cel putin stereotipic asa, in filme and stuff) cel mai mult femeile, ca ne uitam prea mult la fotbal sau la televizor in general si nu le dam lor atentia care trebuie, exact de asta a fost lipsit omul pe langa ca nu-si are femeia langa el. Si sa nu mai zic, ce frumos se leaga de toate „bug-urile” sau ma rog, a refuzarii femeilor sa presteze. De asemenea, bineinteles ca majoritatea inselatului trebuia facut cu persoane cunoscute, la care tine tipa.

Ma rog, ar fi multe de zis, dar as bate spre concluzie cu un lucru cert, dovedit stiintific. Barbatii sunt mai seriosi, mai perseverenti si in general ce isi pun in cap, reusesc. Pe cand femeile cu al lor mod intortocheat de functionare sunt mai putin perseverente dar sunt mult mai ale dracu. Bineinteles ca exista si exceptii dar in general aceasta generalizare se cam aplica. Si amaratul nostru barbat din scrisoarea de mai sus nu este decat o victima a celor intamplate care doar demonstreaza cat tine la ea si la relatia intre ei.

Acuma va ofer si perspectiva unor personalitati, in cazul in care mai exista dubii 😀

god_and_haley

PS: sursa celor doua de mai sus este  http://www.funnyjunk.com/funny_pictures

UPDATE: din aceeasi gama cu barbatii si telecomanda va mai dau un material oarecum similar


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: